fredag den 20. august 2010

I aften: Pandekager med laks

Denne ret vil jeg tilberede i aften - for første gang. Den er hentet fra Maduniversitet.
Det skulle tage en halv time at gøre færdig.Og det er ikke meningen at jeg forruller pandekagerne, det gør du selv ved bordet. Det er også nyt for mig.

Ingredienser til 2
Dej:
3 dl. mælk
1 dl. A38
½ tsk. salt
2 æg
2 dl. mel

Fyld:
450 gr. laks eller ørred filet
100 gr. ærter
1 løg
Frisk unge salat blade (små)
Citron
2 dl. A38
Et bundt Frisk dild
Lidt mayonaise
Hvidløg
Wasabi eller peberrod
salt peber
Fremgangsmåde
Pandekager:
Fisken skæres i 2 cm. stykker og steget på en pande med smør cirka 5 min ialt. Når fisken er færdig sættes det til side så de kan blive koldt.

Dej:
Alle ingredienser blandes og laves til pandekager, størrelse efter eget valg.

Fyld:
Ærter koges og køles ned.
Dild klippes i små stykker og lægges i en lille skål.
Løs pilles og skæres i små stykker samt lægges i en lille skål.
A38, salt,peber, mayonaise og hvidløg blandes til dressing
Salat skyldes og lægges i en skål.
Salt, peber, citron og Wasabi eller peberrod samt alt det andet sættes på bordet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar